opc_loader

Wensenlijst

RunnerHoe jouw dag eruit zal zien Je draait vandaag een dagdienst op een van de drukste dagen in de week zaterdagmiddag. Uitgerust, vol enthousiasme start de middag om 12 uur, het wordt een knallende terrasdag vandaag! Je weet door de duidelijke planning met wie jij samenwerkt en hoe de rollen verdeeld zijn

De bestellingen komen binnen en samen met de barman zet jij deze klaar. De barman zorgt voor de koffie en jij zet de frisdranken klaar. Vlak voordat je dienblad gereed staat, tap jij de biertjes van de bestelling, zodat deze perfect geserveerd kunnen worden!  Elke gast voorzie jij van een glimlach en een drankje. Goed scannen op de terugweg: de lege glazen van de lege tafels neem jij vakkundig mee. Een ware work-out, maar dan met een grote dosis gezelligheid erbij.

 

Extra pluspunten

Of je weet al van alles, of je zorgt ervoor dat je hierachter komt. Jij wilt graag alle ins en outs weten van de horeca en wie weet: misschien wil je hier wel in doorgroeien. Je vindt het niet erg om in de avond en weekenden te werken.

 

Wat krijg je ervoor terug?

-  The time of your life!

– Een organisatie die altijd bezig is met doorgroeien en verbeteren

– Een organisatie die begrijpt dat dat alleen met behulp van het personeel kan, wij investeren hier dan ook goed in

– Werken in een prachtige zaak die nog steeds aan het groeien is

Enthousiast? Stuur je motivatie en CV naar Piet via info@dekoffiepot.nl

 

De Koffiepot
Grote Breedstraat 38
9101 KJ Dokkum
Nederland
0519 293 074
info@dekoffiepot.nl
IBAN: Nl58 RABO 0311 1657 96
BIC: RABONL2UXXX
KvK: 66222435

Contact

*