opc_loader

Wensenlijst

Espresso intenso 1 KG

SMIT&DORLAS Espresso Intenso

Ervaar met de SMIT&DORLAS Espresso Intenso van rijke en volle aroma's. Deze pittige melange is langzaam en extra lang gebrand voor een krachtig aroma en intense smaak.

De Espresso Intenso is een blend bestaande uit Natural Arabica uit Brazilië als basis en handgeplukte en gewassen Arabica uit Centraal-Amerika voor een aromatische afdronk. Voor extra kracht en een mooie, volle cremalaag is er een kleine toevoeging van polished Robusta gedaan. Deze intense koffiebonen zijn de perfecte basis voor een espresso, cappuccino, latte macchiato en ristretto.

De SMIT&DORLAS Espresso Intenso is 100% Rainforest Alliance gecertificeerd. Rainforest Alliance zet zich in voor natuurbehoud en betere sociale omstandigheden in landbouw, bosbouw en toerisme. Het toekomstbeeld van Rainforest Alliance is een wereld waarin mens en planeet in evenwicht zijn. Hierdoor smaakt de koffie nog nét wat lekkerder.

 
Certified Smit & Dorlas

100% Certified Coffee
* Deze gecertificeerde koffie wordt verantwoord geteeld met respect voor het regenwoud, de medewerkers en de dieren op en rond de plantage. Rainforest Alliance heeft als doel om ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn te beschermen

22,00
Zet op wensenlijst
Beoordelingen ()
Espresso intenso 1 KG heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Espresso intenso 1 KG


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items