opc_loader

Wensenlijst

PARTY

Onze website toont u een vrij compleet overzicht van alle producten en prijzen die wij op dit moment hanteren. Regelmatig komen er echter nieuwe producten in ons assortiment bij, want deze markt en dus ook ons bedrijf is constant in beweging.


De Koffiepot

U heeft bij ons de mogelijkheid om ons bedrijf af te huren waarbij u met uw gezelschap uw verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest kunt vieren.
Daarnaast is het ook mogelijk om vergaderingen, overleggen en/of presentaties bij ons te beleggen. We beschikken over een beamer en vele zit gelegenheden.


Op locatie

Wilt u liever bediend worden op locatie? Dat is voor ons geen enkel probleem.


Assortiment

Wij beschikken over een geruime keuken van waaruit wij u kunnen voorzien van koude en warme buffetten. Daarnaast is de mogelijkheid tot het afnemen van hapjes.

Koude hapjes
Hollandse schaal (kaas, worst, komkommer)
Deluxe (tomaat met mozzarella, salami met olijven, roomkaas met ui in rookvlees, lolly`s)
Lunchparty (kleine broodjes divers belegd)
Warme hapjes
Borrelschaal (diverse aan soorten snackgarnituur)

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en wij staan u graag persoonlijk te woord. Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk tijdig te reserveren.U kunt bij ons terecht voor het boeken van elk mogelijk vorm van entertainment en heeft hierbij keuze uit een breed assortiment van artiesten