opc_loader

Wensenlijst

Wijnkist grachtenpand tuitgevel

Deze nostalgische grachtenpandjes kunnen elk één mooie fles wijn herbergen.

Originele verpakking


Elke fles wijn krijgt extra aantrekkingskracht in dit houten wijnkistje in de vorm van een nostalgisch grachtenpand. Er is ruimte voor één fles wijn of andere heerlijke drank. Origineel en een lust voor het oog! Ideaal dus in het assortiment van slijterijen en wijnhandelaren. Zo’n bijzonder wijnkistje doet het bovendien goed als decoratiemateriaal in je etalage, in het schap of op je toonbank.

Prachtig vormgegeven


Hout heeft een natuurlijke, duurzame uitstraling. De grachtenpanden zijn daarbij prachtig vormgegeven met een trap-, klok- en belgevel, raampjes en een tekst in sierlijke letters. Eenmaal leeg krijgen de huisjes al snel een tweede leven, bijvoorbeeld als decoratie of als speelgoed voor kinderen.

Decoratieve presentatie


Tip: vul voor een decoratieve presentatie de wijnkist eerst met een laagje papierwol of ander vulmateriaal en leg hier de wijnflessen mooi bovenop. Dankzij de handige schuifdeksel is de wijnverpakking heel gemakkelijk te openen.

Met folie en lint


Geef je verpakking extra attentiewaarde met een mooi etiket, label of lint. Inpakfolie maakt het cadeau helemaal compleet. Deze decoratieve cadeauverpakking is per stuk te koop. Leuk om te krijgen, nóg leuker om te geven.

Ook voor bier


De houten grachtenpand-verpakking is er ook als bierkistje.
14,95 9,95 U bespaart: 33%
Zet op wensenlijst
Wijnkist grachtenpand tuitgevel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Wijnkist grachtenpand tuitgevel


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items